Zombien paluu

Pitkästä aikaa blogin ääressä, ja tunnen itseni jo kerran kuolleeksi, huonoksi bloggaajaksi, jonka olisi varmaan pitänyt lopettaa koko blogi, mutta sen sijaan nousenkin maasta ammottava aukko pääkopassani ja lähden taas raahustaen liikkeelle. Blogin aloittamista on hidastanut se, että päätin vaihtaa alustaa, ja tällaiset suuret toimenpiteet vaativat aina ison määrän alkuunpanovoimaa.

Tämä on siis minun, kirjailija Tiina Raevaaran blogi. Aion kirjoittaa kirjoittamisesta, kesken olevista projekteista ja prosesseista sekä kaikesta mikä kirjoittamiseeni liittyy – aivan kaikesta mahdollisesta siis. Vanha blogini Kaiken teoria löytyy osoitteesta http://raevaara.vuodatus.net/, mutta aion pitää sen hiljaisena ja poistaa kommentointimahdollisuuden.

Kauppoihin on juuri ilmestynyt novelliantologia nimeltä Verenhimo – Suomalaisia vampyyritarinoita. Siinä on mukana varsin nimekkäitä kirjailijoita, muun muassa eräät Mika Waltari ja Johanna Sinisalo, ja nimensä mukaisesti novellit kertovat vampyyreista. Oma novellini Progress on saanut kunnian päätyä kokoelman viimeiseksi tekstiksi. Lukekaa ja ihmetelkää!

3 kommenttia artikkeliin ”Zombien paluu

  1. Nastaa, kun jaksoit startata uuden blogin. Nautin sanoistasi, mutta älä näe tunnustusta piiskana. Bloggaamisesta ei kannata tehdä velvollisuutta – naputa näppäimistöä jos ja kun siltä tuntuu. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s